Tempat duduk kereta Brevi: kualiti yang tiada tandingan dari Itali

Kandungannya

Keselesaan dan keselamatan kanak-kanak semasa perjalanan dengan kereta disediakan oleh kerusi kereta, yang dibuat dengan mengambil kira ciri-ciri usia kanak-kanak. Terdapat banyak pengeluar domestik dan asing yang boleh berbangga dengan produk berkualiti tinggi, reka bentuk moden, kemudahan, kemudahan penggunaan reka bentuk yang mudah. Salah satu daripada pengeluar ini adalah syarikat Itali terkenal Brevi, yang modelnya layak mendapat perhatian khusus.

Ciri-ciri dan spesifikasi

Kerusi kereta Brevi dibezakan oleh kebolehpercayaan, reka bentuk moden. Rangka bingkai logam agak tahan lama. Semua produk jenama ini berjaya diuji untuk mematuhi piawaian kualiti Eropah, ia juga melepasi ujian kemalangan. Pelbagai model dipersembahkan untuk usia yang berbeza. Pilihan warna yang besar membolehkan anda dengan mudah mencari naungan yang betul yang akan menyebabkan emosi positif.

Adalah diperhatikan bahawa terdapat reka bentuk yang boleh digunakan bukan sahaja sebagai tempat duduk di dalam kereta. Kerana mengendalikan ergonomik di dalamnya, anda boleh dengan mudah membawa kanak-kanak atau menggantung dalam bentuk buaian. Ciri struktur model ini berguna ketika pergi ke kedai, apabila berhenti di pesta, dan bahkan di rumah. Sesetengah model membolehkan anda menyesuaikan bahagian belakang, mengubah kedudukannya dalam beberapa kedudukan.

Bergantung pada jenis model, berat yang direka, peralatan yang sesuai dipilih. Oleh itu, untuk kanak-kanak berat sehingga 10 kg, kusyen dengan lengan anatomi disediakan, serta bantal untuk kepala, yang sangat penting untuk pembentukan postur yang betul.

Terdapat model yang boleh digunakan selama beberapa tahun. Menggunakan penggalak membolehkan bayi duduk sedikit lebih tinggi dan melihat segala yang berlaku di luar tetingkap kereta. Semua tempat duduk kereta dilengkapi dengan tali pinggang keledar yang lembut yang dapat membaiki kedudukan anak dengan selamat pada lima mata sekaligus. Ini menyediakan insurans yang boleh dipercayai daripada kejatuhan jatuh, lebam, kecederaan yang sering berlaku semasa pergerakan tiba-tiba kereta.

Dan juga terdapat peluang tambahan untuk melampirkan kerusi kanak-kanak dengan tali kereta. Perlu diingatkan bahawa Semua bahan yang digunakan dalam pembuatan kerusi kereta kanak-kanak adalah berkualiti tinggi, hypoallergenic, selesa untuk disentuh.

Perlindungan luaran boleh dengan mudah dikeluarkan dan dicuci di mesin basuh, selepas itu kelihatan seperti sebelumnya, yang sangat mudah, cepat, tidak memerlukan kos tambahan.

Kebaikan dan keburukan

Seperti mana-mana produk, Brevi mempunyai kelebihan dan kelemahannya. Antara perkara yang positif adalah seperti berikut:

 • keupayaan untuk menyesuaikan kedudukan belakang;
 • nisbah harga / kualiti yang boleh diterima;
 • kemudahan penjagaan;
 • kemudahan operasi;
 • reka bentuk moden;
 • kehadiran pelbagai warna;
 • kemudahan reka bentuk;
 • Sabuk keselamatan yang canggih menyediakan perlindungan yang boleh dipercayai.

Antara minus adalah seperti berikut:

 • sesak penyesuaian tuil apabila menurunkan tempat duduk kembali dalam kedudukan mendatar;
 • berat berat bingkai logam, yang merupakan asas kerusi;
 • Oleh kerana kehadiran permukaan rolling, tidak ada kemungkinan untuk meletakkan bayi baru lahir dalam kedudukan mendatar.

Gambaran Keseluruhan Lineup

Kerusi kereta kanak-kanak Brevi mempunyai ciri-ciri sendiri, bergantung pada berat anak yang direka bentuk. Terdapat model untuk berat 0-13 kg, 0-18 kg, serta reka bentuk untuk berat 9-36 kg. Terdapat beberapa model kerusi kereta di kalangan yang paling popular.

Grand Prix silverline

Tempat duduk kereta ini direka untuk kanak-kanak sejak lahir. Ia boleh dikendalikan dengan kategori berat dari 0 hingga 18 kg. Ia juga boleh memperbaiki kedudukan kanak-kanak dengan tali pinggang keselamatan dalaman. Kedudukan backrest juga diatur dalam tiga posisi. Dalam konfigurasi terdapat bantal anatomi.

Walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa dalam reka bentuk ini adalah mustahil untuk membuat kedudukan mendatar.

Brevi Touring Sport

Reka bentuk ini bertujuan untuk kanak-kanak berukuran 9 hingga 36 kg. Kerusi ini dilengkapi dengan tali tambahan untuk penetapan dalaman kanak-kanak. Backrest boleh laras dalam tiga posisi. Dalam konfigurasi terdapat bantal anatomi, penggalak. Walau bagaimanapun, ia harus diperhatikan agak besar reka bentuk ini, kira-kira 5.3 kg. Dan juga tidak ada kemungkinan untuk menetapkan kedudukan mendatar. Kerusi boleh diletakkan hanya orang ke arah pergerakan kereta.

Brevi GP Sport

Tempat duduk kereta ini direka untuk kanak-kanak dari 0 hingga 18 kg. Sabuk keledar dalaman mempunyai pad bahu, lapisan pangkal paha. Backrest boleh laras dalam beberapa kedudukan. Ada perlindungan sampingan. Kehadiran headrest memberikan keselesaan tambahan. Walau bagaimanapun, perlu diperhatikan bahawa kedudukan kekangan kepala tidak berubah. Berat strukturnya adalah kira-kira 6.3 kg. Kerusi itu boleh dipasang di kedua-dua arah kereta, dan menentang gerakan itu.

Pemilihan model tertentu harus didekati dengan tanggungjawab yang besar, kerana hasil perjalanan apa pun melalui jalan bergantung kepadanya.

Bagaimana untuk menggunakannya?

Tempat duduk kereta tidak disyorkan untuk membeli untuk pertumbuhan, ia sepatutnya sesuai untuk berat dan ketinggian bayi. Sebelum memasang peranti di dalam mesin, teliti mempelajari arahan pemasangan yang ditulis pada label. Adalah penting untuk diingat bahawa kerusi untuk kanak-kanak sehingga 10 kg boleh dipasang di hadapan arah perjalanan. Walau bagaimanapun, dalam kes ini, perlu diingatkan tentang melumpuhkan beg udara. Kerusi untuk kanak-kanak dengan berat lebih sering dipasang di belakang dan ke arah perjalanan.

Peranti kanak-kanak agak mudah digunakan, bagaimanapun, penggunaannya diperlukan untuk mengikuti arahan untuk digunakan.

Ulasan

Menentukan pilihan kerusi kereta kanak-kanak yang sesuai agak sukar, terutamanya jika anda mempunyai pilihan yang besar. Oleh itu, maklum balas daripada orang-orang yang menggunakan produk ini, membolehkan anda lebih mengetahui tentang kekuatan dan kelemahannya. Apabila hidup, kesihatan kanak-kanak, pilihan harus didekati dengan sangat berhati-hati. Antara ulasan di Internet mengenai kerusi kereta Brevi terdapat banyak maklum balas positif. Ibu bapa menyedari kemudahan pemasangan kerusi di dalam kereta, ketahanan, kebolehpercayaan reka bentuk, tali pinggang keledar, aksesibilitas. Dan juga perasaan positif anak-anak diperhatikan apabila mereka mempunyai peluang untuk menonton apa yang sedang berlaku di jalan. Plus besar adalah keselesaan tempat duduk, di mana kanak-kanak boleh berehat semasa perjalanan panjang.

Antara aspek negatif adalah beratnya struktur, keberkesanannya, ketegangan tuil, tidak mustahil untuk mendapatkan permukaan mendatar yang dikehendaki untuk kanak-kanak yang sangat muda. Dan anda juga boleh mendapatkan pendapat mengenai kerusi yang terlalu sempit di mana sukar untuk meletakkan seorang kanak-kanak berpakaian dalam musim sejuk. Sesetengah pengguna telah mencatatkan kesulitan yang berkaitan dengan menukar penutup. Perlu diingatkan bahawa kelemahannya adalah lebih kecil. Ke tahap yang lebih tinggi, mereka dikaitkan dengan perasaan yang semata-mata subjektif. Pelbagai jenis Brevi membolehkan anda memilih kerusi kereta yang paling selesa dan selesa untuk sebarang umur.

Untuk mengelakkan memperoleh kepalsuan, produk harus dibeli daripada pengedar rasmi, kerana memelihara kesihatan dan menjamin keselamatan bayi adalah tugas utama kerusi kereta kanak-kanak.

Dalam video seterusnya anda akan dapati demonstrasi pemasangan kerusi kereta Brevi Grand Prix Silverline.

Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Pada gejala pertama penyakit itu, dapatkan nasihat doktor.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan